Advice

EHC-Advice ondersteunt organisaties tijdens de volledige aankoopprocedure. Met onze hulp wint u kostbare tijd en hebt u absolute gemoedsrust: wij zorgen ervoor dat alle administratieve formaliteiten vervuld worden en dat u steeds de juiste leverancier kiest. Tijdens heel de procedure houden we rekening met de specifieke noden van uw organisatie.

Contacteer ons

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons voor een kennismakingsgesprek.

Image

Over EHC-Advice

EHC-Advice werd opgericht om aanbestedende entiteiten te adviseren en te ondersteunen. We verzamelen de juiste knowhow en expertise en zetten deze in zodat organisaties de best mogelijke aankoopkeuzes maken, zonder dat ze daarbij afgeschrikt worden door ellenlange procedures.

Wij, bij EHC-Advice, begrijpen dat de tijd van u en uw medewerkers kostbaar is. Maar we begrijpen ook dat de correcte uitvoering van aankoopprocedures een wereld van verschil kan maken voor uw organisatie. Daarom bieden wij de volgende oplossing: we leiden met onze verzamelde expertise uw procedure in goede banen, we zorgen ervoor dat uw leveranciers en dienstverleners volledig voldoen aan uw eisen en we bieden u de gemoedsrust te weten dat uw aankopen voldoen aan alle wettelijke bepalingen en reglementen.

Contacteer ons voor meer informatie over onze diensten: info@ehc-advice.be of +32 495 33 25 25

Over EHC Advice

EHC-Advice werd opgericht om aanbestedende entiteiten te adviseren en te ondersteunen. We verzamelen de juiste knowhow en expertise en zetten deze in zodat organisaties de best mogelijke aankoopkeuzes maken.

ℹ️ LEES MEER

Contactgegevens

EHC-Consultancy BV
Henri Dunantlaan 20/401
9000 Gent
België
BTW BE 0647 817 963
📨 info@ehc-advice.be
+32 495 33 25 25
+32 499 87 02 51

Netwerken
EHC Advice

We gebruiken (advice) cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk werkt. Natuurlijk gaan we ervan uit dat je hier geen probleem mee hebt. Meer info op onze Privacy Policy pagina.