Diensten

EHC-Advice verleent advies en ondersteuning op maat doorheen heel het aanbestedingsproces. Hieronder ontdekt u waar we u precies bij kunnen helpen. Flexibiliteit is daarbij het sleutelwoord: of u nu hulp nodig heeft bij een volledig aanbestedingsproces of slechts bij enkele stappen, wij zorgen voor een oplossing op maat van uw behoeften.

Image

Valt uw organisatie onder de wetgeving overheidsopdrachten?

Is uw organisatie een rechtspersoon die gefinancierd wordt door een overheidsdienst? De kans is dan groot dat u zich bij uw aankopen ook moet houden aan de wetgeving overheidsopdrachten. De administratieve formaliteiten die hierbij komen kijken, zijn echter vaak zeer tijdrovend waardoor procedures in alle haast verkeerd of helemaal niet worden toegepast. Wij kunnen uw organisatie helpen om alle regels correct toe te passen zonder impact op uw dienstverlening

Image

Zet in op efficiëntie

Overzicht van lopende contracten en vervaldata

overzicht van lopende contracten en vervaldata

We bieden u de mogelijkheid om al uw lopende contracten met leveranciers en dienstverleners te bundelen in één handig overzicht. Op die manier komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan en kan u met onze hulp stappen ondernemen om uw bedrijfscontinuïteit optimaal te waarborgen.

Bundel uw krachten

Groepering van aankopen

groepering van aankopen

Wanneer we merken dat een andere aanbestedende organisatie naar dezelfde producten of diensten op zoek is, kunnen we in alle discretie voorstellen om de aankoopprocedure gezamenlijk te laten verlopen. Zo kan u door de hogere volumes betere voorwaarden krijgen en nóg meer uit uw budget halen.

Precies wat u zoekt

Behoeftenanalyse, marktverkenning en kostenraming

behoeftenanalyse, marktverkenning en kostenraming

Wat heeft uw organisatie nodig? Wanneer heeft u het nodig? In welke hoeveelheid? Met een uitgebreide behoeftenanalyse en een marktverkenning bepalen we zo nauwkeurig en realistisch mogelijk wat uw organisatie nodig heeft en wat de geraamde kosten ervan zijn.

De juiste procedure ...

…op de juiste plaats. Bepaling van de gepaste procedure

bepaling van de gepaste procedure

Op basis van de behoeften van uw organisatie en de kostenraming kiezen we de gepaste procedure. Een onderhandelingsprocedure of toch maar een standaardprocedure? Met Europese bekendmaking, met nationale bekendmaking of zonder bekendmaking? Wij staan u bij met raad en daad zodat uw organisatie altijd de geschikte opdrachtnemers aantrekt in alle respect voor de wetgeving.

Met of zonder bestek?

Opmaken van
bestekken

opmaken van bestekken

Afhankelijk van de gekozen procedure moet uw organisatie misschien een bestek (soms ook lastenboek genoemd) opstellen. Een nauwkeurig bestek uitschrijven kan heel wat tijd in beslag nemen, maar de waarheid is dat hoe nauwkeuriger de bepalingen in het bestek zijn, hoe makkelijker u de geschikte opdrachtnemer zal vinden. Dankzij ons netwerk van experts kunnen wij u helpen om zowel de algemene als technische bepalingen van uw bestek op te stellen, wat uw organisatie weer een hoop tijd en zorgen bespaart.

De beste deal

Selectie kandidaten, onderhandeling en vergelijken offertes

selectie kandidaten, onderhandeling en vergelijken offertes

Met onze expertise in overheidsopdrachten helpen we u om de gepaste selectie- en gunningscriteria op te stellen. We ondersteunen uw organisatie bij het selecteren van de meest geschikte kandidaten, het onderhandelen van de beste prijzen en het vergelijken van de ingediende offertes. Zo kan u steeds rekenen op een optimaal gebruik van uw koopkracht.

En daarna?

Publicatie gunning en follow-up verloop opdracht

publicatie gunning en follow-up verloop opdracht

Eenmaal u de meest geschikte opdrachtnemer hebt uitgekozen, moet de gunning van de opdracht misschien nog bekendgemaakt worden. Ook daarbij kunnen we u adviseren en bijstaan. Verder volgen we het verloop van de opdracht regelmatig op zodat we zeker zijn van uw tevredenheid.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U OF UW ORGANISATIE KUNNEN BETEKENEN?

Advice

EHC-Advice ondersteunt organisaties tijdens de volledige aankoopprocedure. Met onze hulp wint u kostbare tijd en hebt u absolute gemoedsrust: wij zorgen ervoor dat alle administratieve formaliteiten vervuld worden en dat u steeds de juiste leverancier kiest. Tijdens heel de procedure houden we rekening met de specifieke noden van uw organisatie.

Contacteer ons

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons voor een kennismakingsgesprek.

Over ons

EHC-Advice werd opgericht om aanbestedende entiteiten te adviseren en te ondersteunen. We verzamelen de juiste knowhow en expertise en zetten deze in zodat organisaties de best mogelijke aankoopkeuzes maken, zonder dat ze daarbij afgeschrikt worden door ellenlange procedures.

Contacteer ons voor meer informatie over onze diensten: info@ehc-advice.be of +32 495 33 25 25

Over EHC Advice

EHC-Advice werd opgericht om aanbestedende entiteiten te adviseren en te ondersteunen. We verzamelen de juiste knowhow en expertise en zetten deze in zodat organisaties de best mogelijke aankoopkeuzes maken.

ℹ️ LEES MEER

Contactgegevens

EHC-Consultancy BV
Begijnhofstraat 1 Bus 2V 121
2870 Puurs-Sint-Amands
België
BTW BE 0647 817 963
📨 info@ehc-advice.be
+32 495 33 25 25
+32 499 87 02 51

Netwerken
EHC Advice

We gebruiken (advice) cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk werkt. Natuurlijk gaan we ervan uit dat je hier geen probleem mee hebt. Meer info op onze Privacy Policy pagina.